Accessoires

Invent Automatische Deuren levert alle accessoires die bij automatische deuren behoren. Van eenvoudige drukknoppen tot complexe toegangscontrolesystemen. U kunt deze accessoires los bestellen óf door ons laten monteren.

Vergrendelingen

Elektrische-vergrendelingen
Deze deuropeners kunnen elektrisch de dagschoot van een mechanisch slot vrijgeven. Bij arbeidsstroom gebeurt dit door het geven van een elektrische impuls en bij ruststroom door het verbreken van de spanning. De lange sluitplaat heeft een uitsparing voor de nachtschoot zodat deze mechanisch kan worden vergrendeld.

Elektromagneten
Als de ankerplaat tegen de magneet aandrukt en de spanning wordt op de magneet gezet vergrendeld deze. Door de spanning te verbreken wordt deze ontgrendeld.

Ga naar Vergrendelingen

Zuilen

Diverse uitvoeringen zuilen.

Ga naar Zuilen

Noodschakelaars

Deze handmelders zijn geschikt om in geval van nood elektrische vergrendelingen of andere apparaten te ontgrendelingen. Bediening schakelaar na indrukken kunststof frontje.

Ga naar Noodschakelaars

Sleutelschakelaars

Deze sleutelschakelaars kunnen worden gebruikt voor vele toepassingen zoals voor het bedienen van rolluiken of alarminstallaties. Deze sleutelschakelaars kunnen worden gebruikt voor vele toepassingen zoals voor het bedienen van rolluiken of alarminstallaties.

Ga naar Sleutelschakelaars

Sensoren

Sensoren detecteren personen of objecten en kunnen bijvoorbeeld deuren openen of geopend houden zolang zij zich in het veiligheidsdetectieveld bevinden.

Ga naar Sensoren

Drukknoppen

Drukknoppen zijn er in verschillende soorten: aanraakschakelaar, wipschakelaar, inbouw of opbouw, paddestoeldrukknop en meer. Ze worden gebruikt voor het ontgrendelen van elektrische sloten, automatische deuren, deurautomaten en andere toepassingen.

Ga naar Drukknoppen