Sensoren

Sensoren detecteren personen of objecten en kunnen bijvoorbeeld deuren openen of geopend houden zolang zij zich in het veiligheidsdetectieveld bevinden.

Afstandsbedieningen: Transmitters – Receivers

De afstandsbedieningen zijn zeer geschikt voor draadloze aansturing van automatische toegangen. De zenders beschikken over een individuele codering, welke is voorgeprogrammeerd. Dit maakt elke zender uniek. Naast deze vaste code is het ook mogelijk om een tweede code in te leren, welke gebruikt kan worden als een groepscodering.


Veiligheidsproducten: OS-12C

De Optex OS-12C Actief Infrarood fotocelbeveiliging is geschikt voor aansluiting op elk type automatische deur. De versterker en sensorkopjes zijn ontworpen voor een snelle en simpele installatie terwijl de hoogste eisen voor veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd blijven.


Activerings sensoren: EZ – EZ+

De nieuwe Microwave techniek van Optex voegt een nieuwe dimensie toe aan een volledig nieuwe lijn van automatische deur sensoren. Door de vele mogelijkheden, de gemakkelijke installatie en de exclusieve Spot area, is de EZ de perfecte sensor voor alle automatische deur installaties en high-speed ingangen. Dankzij het industriële design en de gemakkelijke installatie is deze sensor geschikt voor op elke afdekkap of plafond in elke denkbare situatie.


Combinatiesensoren: OA-70 C

De Optex OA-70C actief infrarood deur sensor is speciaal ontworpen voor inbouw montage in het plafond. De sensor functioneert zowel als activerings- en als veiligheidssensor voor elk type automatische deur. Het grote detectieveld kan gemakkelijk ingesteld worden voor diverse situaties.


Combinatiesensoren: Mirage

De Optex Mirage is de ideale oplossing als actief infrarood inbouw sensor. De sensor is ontwikkeld om in de afdekkap van de deurbesturing of als plafond inbouw sensor geïnstalleerd te worden. De Optex Mirage biedt u zowel veiligheid als activatie op elk type automatische deur. De sensor combineert gemakkelijk verstelbare instellingen met maximale veiligheid in een verscheidenheid aan installaties.


Combinatiesensoren: OA-Axis-T

De Optex OA-Axis serie introduceert een nieuwe standaard op het gebied van actief infrarood automatische deursensoren. De OA-Axis serie is ontwikkeld als een combinatie sensor voor activering van en veiligheid rondom de deur. De OA-Axis T voldoet aan de laatste Europese normen zoals de prEN-12650 en de DIN-18650, en is gecertificeerd door de Duitse testorganisatie TÜV. Doordat de OA-Axis serie meerdere aansluitmogelijkheden heeft voldoet de sensor aan de vereisten van verscheidene markten.


Combinatie sensoren: Optex OA-203C

De Optex OA-203C is de ideale oplossing voor zowel het beveiligen als activeren van een automatische deur. De sensor is eenvoudig te installeren en door zijn flexibele mogelijk- heden geschikt voor gebruik in iedere situatie onder alle omstandigheden.